+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Maxmilian Lifestyle Resort Reviews

Hotel ratings

88%
Very good

by 49 reviews

  • Staff

    90%
  • Cleanliness

    92%
  • Equipment

    89%
  • Comfort

    86%
  • Value for money

    84%
Show reviews written by:
  • other group
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 27.9.2017

Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • Hallo Ich war das zweite mal im Maxmilian Lifestyle Resort was mir dieses mal garnicht gefallen hat war das Zimmer die Größe : es war sehr klein die Sauberkeit : das Zimmer war nicht richtig sauber hoffentlich ist es beim nächsten mal besser Gruß Rathgeber

Personál
10
Služby
10
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 24.8.2017

Čeština

  • Overall rating
44 %
  • personál

Personál
4
Služby
4
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

single traveler, 13.8.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

family with older children, 12.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vladimír Malík

mature couple, 6.7.2017

Praha Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Eva

mature couple, 2.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 23.11.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miloslav Filipec

single traveler, 4.11.2016

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 19.10.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 15.9.2016

Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • přátelský přístup na recepci, ochotný personál. Apartmán byl nádherný - dobově vybavený. Koupelna byla vybavená masážní vanou. V ceně byl vstup do bazénu a sauny - výborný benefit k ubytování.

  • Nemohu napsat nelíbilo, ale větší důraz bych dala na výběr nealko nápojů - postrádala jsem čaj třeba z čerstvé máty nebo zázvoru, dále šťávy z ovoce - nemusí to být fresh - ale mohlo by, ale postačilo by dnes již běžně k dostání od riofresh.cz - již šťávy vylisované z ovoce a zeleniny - jsou samozřejmě i jiné společnosti, která nabízejí šťávy z ovoce a zeleniny. Jídlo chutné, ale dlouhá doba čekání od objednání - 35-40 minut. V ceně jsem měla jednou 4-chodovou večeři. Mezi jednotlivými chody byly dlouhé proluky - večeře byla dána a objednána na určitou hodinu a přesto předkrm byl doručen půl hodiny od objednání.....toto bych zlepšila. Pobyt byl přesto velice příjemný a děkuji za služby, za milý personál, za ochotu, vstřícnost. Ráda se tam vrátím.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 18.8.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hew Helps

mature couple, 15.8.2016

Pewsey Spojené království

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michael

mature couple, 30.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Nadherne prostředí hotelu prijemny personál .Odpocinek od všedních starostí.Stravovani a jidla výborná.Proste oaza klidu s příjemným odpočinkem v zámeckém parku + vylety po okoli..

  • Nemame zadne vytky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 5.6.2016

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jana

mature couple, 28.5.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Drahomíra Komůrková

mature couple, 2.4.2016

Česká republika

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 16.3.2016

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Klidné prostředí

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka

mature couple, 2.12.2015

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • vstřícný přístup veškerého personálu, sauna, bazén a vana s vířivkou na pokoji, krásné prostředí

  • nemám výhrady

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 18.10.2015

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Jsem častým hostem hotelu, jsem spokojená. Děkuji.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Věra Ničová

single traveler, 15.8.2015

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Dovolená byla moc pěkná, pěkné vyžití pro děti, každý den byl jiný. Personál byl opravdu ochotný, milý, přívětivý a hlavně i trpělivý.

  • Byla jsem na zámku ubytovaná s 2letým vnukem, bohužel jsem neměla k dispozici auto. Vadilo mi, že restaurace na polední menu nebere v úvahu, že tam jsou i rodiny a malýmu dětmi a mají pouze stálý jídelní lístek, kde stálá jídla nejsou vhodná pro tak malé malé děti. je pravda, že v nabídce mají dětské menu borůvkové knedlíky, špagety s kečupem a sýrem. Nesmím zapomenout na kuřecí vývar. Ale to se nedá jíst celý týden. Jelikož jsem byla bez auta, nezbývalo mi nic jiného, než že vnuk měl každý den kuřecí vývar,borůvkové knedlíky. Kromě středy, kdy vyměnili guláš za znojemskou s rýží, předpokládala jsem, že to je třeba i čerstvé. Ostatní rodiny na poledne odjížděly s dětmi na obědy mimo areál. Myslím si, že by nebylo na škodu do stáleho jídelního lístku vystřídat třeba omáčky, které jsou u dětí jedlejší, než guláš, knedlo zelo. Neměla jsem ke stálé nabídce důvěru, jak asi to jídlo je čerstvé? Tak jsem i prostřídala palačinku s čápy s mákem.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.